Runt om i mitt nya område kryllar det av pizzabutiker.
nu är det ju fyllningen som jag vill åt, den där härliga smaken av smält ost och salami...
Så - jag googlade och snodde ihop nåt eget... Första gången jag använde fiberhusk!

3 ägg som vispas med salt
6 msk rapsolja
lite grädde
3½ msk fiberhusk
Låt det stå och svälla ca 5 min
Sen plattade jag ut det med handen på plåt. Gick inte alls med verktyg, utan det ska vara handen...
In i ugnen ca 20 min i 175 gr så att det får lite färg

grunden ett pkt avrunnen tomatkross
Salami, grön & gulpaprika
lite chevre ost
Lite kvibbille Ädel
konserverade champinjoner
Svartpeppar & oregano
Till slut ett tjockt lager med gratängost
Grädda i 225 grader ca 15 min eller tills det fått färg och luktar gott :)
Sådär fick jag mitt lystmäte!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar