Mådde pyton igen på morronen så det blev ingen vanlig frukost.
Frukost:
½ dl grekisk fet yoghurt
några valnötter & cocosflan
Fika:
1 finncrisp m Bregott & gräddost
Lunch:
Grekisk köttfärsbiff m soltorkad tomat och rödvinssås i matsalen på jobbet
haricouverts, keso, oliver, alfalfagroddar, tomat och sallad. Vinigrette på det
Kaffe m mjölk
Fika:
lite blandade nötter köpta i lösvikt
Frukost:
½ dl grekisk fet yoghurt
några valnötter & cocosflan
Fika:
1 finncrisp m Bregott & gräddost
Lunch:
Grekisk köttfärsbiff m soltorkad tomat och rödvinssås i matsalen på jobbet
haricouverts, keso, oliver, alfalfagroddar, tomat och sallad. Vinigrette på det
Kaffe m mjölk
Fika:
lite blandade nötter köpta i lösvikt
Middag:
Grön sparris, coctailtomater, oliver & vitlök, sesamfröm överösta m olivolja - in i ugnen i 200 grader i 10 min. efteråt på med citron, mer olja, basilika & slallad (borde vara Ruccola)
fetaost + cremfraiche, svartpeppar & salladskrydda
Sallad på parmesan, Mozarella, tomat, sallad, basilika, olja & balsamvinäger
2 skivor rökt skinka
Så mumsigt!!
Fika:
Te
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar